Viceværtservice: Ejendomsservice og trappevask tilbydes

Er du på jagt efter en fast og professionel partner til at varetage din ejendom? Så er du kommet til det rette sted. Med Alberts Multiservice som fast partner er din ejendom i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med forskellige former for ejendomsservice, herunder både viceværtservice og trappevask, hos en lang række forskellige kunder i blandt andet Brøndby, Glostrup, Hvidovre og andre omkringliggende områder.

​Med en fast aftale omkring forskellige viceværtsopgaver i din boligforening eller virksomhed får vi et godt kendskab til din ejendom og dens installationer, og på den måde kan vi sikre, at vi er på forkant, og at skader bliver opdaget, før de udvikler sig til store udgifter.

Hvad indebærer vores ejendomsservice?

Vores ejendomsservice kan blandt andet bestå af:

 • ​Varmestyring
 • Inspektion af fyr og kedler
 • Fast vedligeholdelse af vand og sanitet
 • Service på automatik og anlæg
 • Renovering af gammelt og installation af nyt
 • Daglig drift
 • Rengøring og trappevask

Vi klarer alle opgaverne professionelt, korrekt, til konkurrencedygtige priser og ikke mindst til tiden.

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

  Hvad koster trappevask?

  Vores priser på trappevask varierer alt afhængigt af, om vi skal vaske trapperne i en enkelt opgang, eller om vi skal varetage trappevasken i en hel boligforening. Derfor beregner vi et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker og behov samt opgavens omfang. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker en pris på vores ejendomsservice eller viceværtservice.

  Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på vores viceværtservice

  Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan stå for den indvendige såvel som udvendige vedligeholdelse af din ejendom, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en fast aftale på ejendomsservice eller viceværtservice, så hører vi meget gerne fra dig.

  Du skal bare ringe til os på telefon 41 17 07 67 eller skrive til vores e-mail chris@alberts.dk. Alternativt kan du også altid skrive til os via vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.