Flytning

Alberts Multiservice hjælper dig med flytningen

Alberts Multiservice ApS hjælper med flytningen hele vejen. Fra udlån af flyttekasser og nedpakning af indbo til opbevaring, transport og udpakning på jeres nye adresse. Uanset din flytterelaterede opgave, kan du trygt sætte din lid til vores mandskab!

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver, og vi har derfor med stor sandsynlighed udført en opgave, der ligner din. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde rådgivning på ekspert niveau, så du får hjælp til den mest effektiver planlægning af din flytning


Alberts Multiservice ApS står for tryghed i flytningen. Vi lægger vægt på at udføre vores arbejde professionelt og til vores kunders tilfredshed. Det betyder, at vi behandler jeres ejendele med respekt og nænsomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller læs mere her på siden om vores flytteservice.

Flytning for erhverv​

Skal din virksomhed flytte lokation, og står overfor den logistiske udfordring i hvordan inventaret skal sammenpakkes, transporteres og pakkes ud?
I så fald er du kommet til den rette hjemmeside! Vores mandskab tager hånd om din flytning relateret til erhverv. Du kan med tryghed og ro i sindet læne dig tilbage imens problemerne forsvinder foran dine øjne.

Vi foretager primært flytninger i området Hvidovre, Glostrup og Brøndby, men vi kører i hele Storkøbenhavn. Så hvis du befinder dig i Storkøbenhavn, så kan vi stadig hjælpe dig!

hjælp til flytning erhverv

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.