Kontormontage

Effektiv kontormontering til enhver virksomhed

Vi monterer alt inden for kontorer, skranker, receptioner, mødelokaler, kantiner mv. og tilbyder totalentreprise på montering af jeres nye eller nuværende lokationer, både i forbindelse med interne- og eksterne flytninger. 

Vi sørger for for det hele. Montering af:

  • Samling af rullearkiver
  • Samling af kontormøbler
  • Sørger for internflytninger
 

Efter vi er færdige med hver montage, sikrer vi os selvfølgelig at alt står som det skal, og at alt ser ud som det bør gøre. Vi sørger for at al emballage er fjernet, og når vi afrunder en montage, går vi altid installationen igennem med dig som kunde for at være helt sikker på at alt er som det skal være. 

Du har også mulighed for at bestille os separat til opsætning af jeres ledninger og/eller hvis jeres eksisterende møbler har brug for servicering eller indretning, så alt fungerer 100% som det skal.

Ønsker du at høre mere om vores services. Så kontakt os på telefon: 41 17 07 67 eller send os en e-mail: chris@alberts.dk

Kontormontage til dit fremtidige drømmekontor

 

Hvis dit kontor står og trænger til en renovering eller fornyelse, så kan du regne med os! Vi udfører kontormontage i området omkring København, og nedenfor kan du læse mere om hvilke former for kontormontering vi arbejder med

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.