Spartling af vægge og andet malerarbejde af faguddannede malere

Skal du have udført professionelt malerarbejde i Glostrup, Brøndby, Hvidovre eller omegn? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Alberts Multiservice har vi mange års erfaring med forskellige former for maleropgaver for private, virksomheder og institutioner.

Vi kan udføre alle former for malerarbejde, ligesom vi også kan stå for vedligeholdelse såvel indendørs som udendørs. Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • ​Spartling af vægge
 • Maling af lejlighed (for eksempel ved fraflytning)
 • Fuldspartling
 • Reparation af karm og/eller ujævn væg
 • Reparation af huller i væg
 • Meget andet malerarbejde


​​Vi anvender kun faguddannede malere og benytter udelukkende kvalitetsprodukter. Kvalitet er vores kerneværdi, og derfor er du altid garanteret malerarbejde i topkvalitet, når du lader os stå for arbejdet.

Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Uanset om du har brug for hjælp til spartling af vægge i lejligheden eller maling af en hel institution, står vi klar til at hjælpe.

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

  Hvad koster malerarbejde pr. m2?

  Vores priser på malerarbejde afhænger i høj grad af, hvad det konkret er for en opgave, du skal have løst. Skal vi for eksempel både spartle, opsætte filt eller væv og efterfølgende male – eller skal vi blot male væggen i en anden farve?

  Kontakt os for at få en helt konkret pris på din maleropgave.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på spartling af vægge

  Kunne du tænke dig at høre mere om priser på vores malerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

  Du kan med fordel ringe til os på telefon 41 17 07 67, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail chris@alberts.dk. En tredje mulighed er at udfylde kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.