Mandskabsudlejning:
Lej dygtige fagfolk hos os​

Har din virksomhed brug for at leje professionelt mandskab?

Så er vi hos Alberts Multiservice ApS din lokale bemandingspartner. Vi tilbyder mandskabsudlejning til opgaver i vores eget lokalområde omkring Brøndby, Hvidovre, Glostrup og omegn, men vi lejer også gerne mandskab ud til opgaver i resten af landet.​

​​Det kan være nødvendigt med ekstra hænder i mange situationer

Vi tilbyder udlejning af mandskab i mange forskellige situationer. Det kan fx være en håndværker, som normalt arbejder alene, men som har brug for ekstra hjælp til en konkret opgave. Det kan også være i forbindelse med sygdom, ferie eller en opsigelse, eller det kan være i tilfælde af, at en opgave nærmer sig deadline, og der er brug for ekstra hænder til at kunne nå at løse opgaven i tide.

Vi kan bl.a. tilbyde mandskab til følgende:

 • Håndværkere
 • Flyttefirmaer
 • Lignende brancher

Alle vores medarbejdere er dygtige inden for deres arbejdsområder, og de har brede kompetencer. Samtidig lægger de stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde, og du kan derfor være sikker på at få udført kvalitet for pengene.

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

  Håndværkere du kan stole på

   

  Alle vores håndværkere kan bryste sig af at besidde en bred og lang erfaring på flere år i deres respektive brancher, og de har derfor tidligere arbejdet med virksomheder i alle størrelser. Uanset om din virksomhed står og mangler en håndværker til en mindre, vedligeholdende opgave, eller om du mangler hjælp til et længerevarende projekt, så er vi den rette service til dig!

  Vi sørger selvfølgelig også for at holde vores håndværkeres høje faglighed ved lige, i det vi løbende efteruddanner dem, så de altid er opdaterede på de nyeste arbejdstilgange, materialer og produkter. Det er nemlig vigtigt for os, at når du benytter dig af Alberts Mandskabsudlejning, at du altid står tilbage med den løsning du havde tænkt dig.

  Hvad koster en håndværker?

  Der findes en del forskellige håndværkerfag, og hos os kan du leje de fleste. Hver branche tilbyder dog forskellige services, og prisen kommer derfor på naturlig vis til at variere alt efter hvilken form for hjælp du har brug for. En elektriker kan tilbyde nogle fundamentalt andre services end en tømrer kan, og prislejet ligger derfor anderledes. 

  Ligeledes har selve opgavens omfang også en betydning for den endelige pris. Skal du eksempelvis have lagt gulv, vil prisen på gulvlægning i et enkelt rum være markant anderledes end hvis du vil have nyt gulv i hele din bolig

  Mandskab til flytning

  Står du og kunne bruge en ekstra hånd med en flytteopgave, så kan Alberts Mandskabsudlejning hjælpe dig! Uanset om dit flyttefirma har brug for ekstra hænder til en kundes flytning, eller du leder efter mandskab, der kan varetage dit eget firmas flytning, så er vi der for dig.

  Uanset hvad man laver, er det i de fleste situationer rart at få hjælp fra erfarne folk, der ved hvad de laver. Af denne grund, er det vigtigt for os, at vores medarbejdere skal være systematiske og professionelle, så du som kunde kan være tilfreds med deres arbejde. Når du lejer mandskab til flytning fra os, får du derfor uddannede flyttemænd, der engagerer sig i enhver opgave, så det sikres at den færdiggøres til tiden.

  Vores mandskab spilder derfor ikke et sekund, og forsøger altid at være så effektive som muligt. Dette giver dig som kunde en forsikring om at du hos os får ekstra meget for de penge du betaler os. 

  Vores mandskab er desuden ikke blot uddannede, men har også alle sammen en bred erfaring inden for flytning. Det gør at arbejdsprocessen bliver endnu hurtigere, og at risikoen for uheld i form af skader på materialer eller mennesker formindskes.

  Kontakt os og hør mere om vores mandskabsudlejning eller få en pris

  Vil du høre mere om vores mandskabsudlejning, eller kunne du tænke dig en pris på leje af mandskab til en konkret opgave?

  Så kontakt os i dag på telefon 41 17 07 67 for en drøftelse om din opgave eller for bestilling af mandskab. Du kan også skrive til os på e-mail: chris@alberts.dk eller via vores kontaktformular på denne side, hvis det passer dig bedre.

  Så hører du fra os så hurtigt som muligt.

  mandskabsudlejning til erhverv