Professionel nedrivning og miljøsanering

Har du brug for professionel hjælp til nedrivning og miljøsanering? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Alberts Multiservice ApS har vi mange års erfaring med forskellige former for nedrivning, som både udføres for privatpersoner og erhverv i Brøndby, Glostrup, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn. Skal vi også komme forbi dig?

Vi kan løse enhver nedrivningsopgave

Vi kan løse en lang række af forskelligartede nedrivningsopgaver samt udføre miljøsanering – for eksempel i form af asbestsanering eller brandsanering. Vi løser både store og små opgaver hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser.

Er det for eksempel gamle bygninger på din grund, som skal rives ned, før der kan bygges nyt, kan vi løse opgaven med både nedrivning og bortkørsel af affald.

Vi udfører også mindre nedrivningsopgaver, hvor der for eksempel skal fjernes vægge eller renoveres lofter i et hus, eller hvor gamle kontorer skal omdannes til boliger.

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

  Hvad er miljøsanering?

  Miljøsanering er en del af den sortering, der omfatter fjernelse af farlige materialer og skadelige stoffer. Det kan for eksempel være sanering af asbest, kviksølvholdige ting, bortskaffelse af efterladte kemikalier og meget mere.

  Hvad koster nedrivning af hus?

  Vores pris på nedrivning af hus afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvor stort et hus, der er tale om samt hvor lang tid opgaven kommer til at tage. Derfor udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud på den nedrivning, som du har brug for. Så ved du nemlig på forhånd, hvor meget du kan forvente, at opgaven kommer til at koste dig.

  Ring og få udarbejdet et uforpligtende tilbud

  Kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning eller miljøsanering, eller har du spørgsmål vedrørende vores arbejdsområder, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

  ​Det kan du gøre ved at ringe til os på telefon 41 17 07 67 eller skrive til e-mail chris@alberts.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden.

  Miljøsanering