Pleje af grønne områder og fællesarealer

Har din boligforening eller virksomhed brug for en fast partner til pleje af grønne områder i Glostrup, Hvidovre, Brøndby eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Alberts Multiservice har vi mange års erfaring med forskellige former for både ejendomsservice og viceværtservice, og en del af vores opgaver er i den forbindelse vedligeholdelse af det grønne areal omkring bygningen.

Hvilke opgaver kan vi varetage?

Vedligeholdelse og pleje af grønne områder er et vidt begreb, der kan dække over mange forskellige arbejdsopgaver. Hos Alberts Multiservice ApS tilbyder vi blandt andet klipning af hæk et par gange om året samt regelmæssig græsslåning. På den måde vil udendørs- og fællesarealerne altid fremstå pæne og velplejede.

​Vi lytter dog altid til dine ønsker og behov, og vi gør vores bedste for at imødekomme disse. Har du nogle særlige opgaver i forbindelse med pleje af grønne områder, som du ønsker, at vi skal varetage, tager vi gerne en dialog om dette.

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

    Kontakt os og få en pris på vedligeholdelse og pleje af grønne områder

    Kunne du tænke dig at få udarbejdet en specifik pris på lige netop de arbejdsopgaver, som du har brug for professionel hjælp til i forbindelse med pleje af dine grønne områder, så hører vi meget gerne fra dig. Fortæl os om dine ønsker og behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

    Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvilke opgaver vi kan løse.

    Du kan med fordel ringe til os på telefon 41 17 07 67 for en indledende dialog, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail chris@alberts.dk eller kontakte os via vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.