Renovering af lejlighed for private og boligforeninger

Drømmer du om at få istandsat og moderniseret din lejlighed? Eller trænger lejlighederne i din boligforening til at blive sat i stand? Så lad os hos Alberts Multiservice stå for opgaven. Vi tilbyder en omfattende renovering af lejlighed, facade renovering, renovering af hus og renovering af ejendom, som både kan sænke elregningen og måske endda udnytte pladsen i boligen bedre.

Vi tilbyder istandsættelse og modernisering af lejlighed for både private, erhverv og boligforeninger i Brøndby, Glostrup, Hvidovre og omegn.

Vi udfører både store og små renoveringer

En renovering af lejlighed kan både være mere eller mindre omfattende. Det kan for eksempel være en renovering af badeværelse, renovering af køkken, eller det kan være afslibning af gulv i hele lejligheden. Det kan også være en makeover med spartling og maling af vægge og lofter, som kan gøre en stor forskel i forhold til lejlighedens udtryk og stand, eller det kan være, at du kunne tænke dig en gennemgribende istandsættelse af lejlighed.

Uanset hvad står vi klar til at løse opgaven. I fællesskab taler vi om valg af materialer og dine ønsker til det færdige udseende, og vi kommer gerne med forslag og gode råd undervejs, hvis du ønsker det. 

Vi står altid til rådighed på telefon 41 17 07 67 eller mail chris@alberts.dk for en uforpligtende snak. Alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden, men uanset hvad vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et stærkt tilbud på renovering eller ombygning. 

Få et tilbud

Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

  Ombygning og renovering af hus

  Hvis du er i færd med et renoverings- eller ombygningsprojekt, der strækker sig over hele huset, så lad Alberts Multiservice hjælpe dig! Vores håndværkere har alle mange års erfaring i både renovering og ombygning, og det ved at en komplet ombygning eller renovering kan danne grundlag for hvordan hele dit hus fremstår, alt afhængig af dit projekt. Til istandsættelse af lejlighed, rækkehus, villa eller virksomhed, er vi det rette firma for dig.

  Udvendig renovering

  Får du eksempelvis foretaget en facade renovering af alle husets ydersider, kan du vælge at give dit hus et helt anderledes udseende. Hvis du gerne selv vil tage del i dit hus’ udtryk til verden, kan du med fordel få lavet en udvendig ombygning. her vil det dog være nødvendigt først at anskaffe en byggetilladelse.

  Hvis der ikke lige er plads i budgettet til en hel udvendig facade renovering, men du stadig godt kunne tænke dig at pifte dit hus udseende op, så kan det være du måske ville være interesseret i en af vores professionelle malere i stedet. Deres arbejde afspejler en ligeså høj kvalitet som vores andre håndværkere.

  Indvendig renovering

  Du kan også få lavet en indvendig ombygning. Hvis du godt kunne tænke dig at se ændringer i husets strukturelle indretning, så kan dette være en god idé for dig. med en indvendig ombygning får du muligheden for at tilpasse dit hus efter familiens behov, hvad end der er brug for et multifunktionelt rum til hele familien, eller et ekstra soveværelse til et nyt medlem.

  udvendig renovering af hus
  renovering af hus

  Renovering af køkken

  Ønsker du en renovering af køkkenet, så er vi også dine eksperter. Køkkenet er et af husets vigtigste rum, og det kræver typisk en del erfaring og ekspertise for at skabe et ordentligt resultat af en køkkenrenovering eller -ombygning. Hos Alberts Multiservice, er det lige hvad vi har! Vi har både kompetencen og kvalitetsbevidstheden til at give dig det køkken du drømmer om.

  Med en vidtrækkende og ekstensiv erfaring inden for renovering af køkkener, har vi set og udført det hele inden for køkkenverdenen. Uanset din nuværende situation, er det derfor intet problem for os at hjælpe dig med at føre dine køkkenvisioner ud i livet.

  Tænker du i stedet over en komplet ombygning af dit køkken, hjælper vi også hellere end gerne med at nedrive dit nuværende køkken, så vi derefter kan montere det nye.  

  Vi er det sikre valg inden for renovering og ombygning

  Hos Alberts multiservice sørger vi selvfølgelig for at alle vores håndværkere er autoriserede og uddannede, så de har fuldstændigt styr på hvad de laver. Vi stræber efter at være din sikre og trygge vej til det bedste resultat, og vi arbejder derfor naturligvis udelukkende inden for byggereglementets rammer. Når vi foretager en renovering eller ombygning på din ejendom, sikrer vi os også at vores arbejde overholder kravene til at modtager energimærkning, så husets omkostninger for vedligeholdelse formindskes og dets salgsværdi forøges.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på renovering af lejlighed

  Har du nogle spørgsmål, kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for en reparation eller istandsættelse, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på renovering af lejlighed? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

  ​Du kan enten ringe til os på telefon 41 17 07 67, men du kan også skrive til vores e-mail chris@alberts.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.